ShareValue | ShareValue per 1 april volledig autonoom

Nieuws

01-04-2019

ShareValue per 1 april volledig autonoom


Per 1 april 2019 zijn de aandelen van ShareValue volledig van CEO Peter Goedhart. Met de fusie van zusterbedrijf ETTU met Wortell, is het juiste moment daar om autonoom verder te gaan.

Op eigen benen staan

ShareValue is in 2011 opgericht door Peter Goedhart met steun van zusterbedrijf ETTU. De afgelopen jaren is ShareValue uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 60 medewerkers in dienst. “Het is tijd om niet meer ‘het kleine zusje’ te zijn, maar om op eigen benen te staan. Het is een grote stap, maar met zo’n geweldig team aan medewerkers durf ik de gok te wagen,” aldus Peter.

Met de fusie van Wortell en ETTU een kleine maand geleden, is dit een mooi moment. “Er deed zich een mooie kans voor om zelfstandig verder te gaan, en die kans heb ik gegrepen. Zo kunnen wij onze eigen identiteit als informele, familiaire club behouden. Dit was het perfecte moment. Wat niet betekent dat onze relatie met ETTU in de praktijk verandert. We gaan als goede vrienden uit elkaar.”

Peter financiert de overname deels ondersteund door ING Bank. Een bank waarmee ShareValue al warme banden heeft: met regelmaat huurt de ING Bank IT-experts van ShareValue in voor diverse IT-uitdagingen. Het team van ING Bank deed ook het beste voorstel en zorgden vervolgens voor een soepel proces.

De praktijk blijft hetzelfde

Het management en beleid van ShareValue lag altijd al voor de volle 100% bij Peter. De verandering zal dan ook geen invloed hebben op de werkzaamheden en werkwijze van ShareValue. Peter: “Onofficieel waren we al autonoom. Nu zijn we dat officieel ook!”

 

Op de foto v.l.n.r.: Leon Koorevaar (ING), Stefan van der Sommen (ING), Peter Goedhart (ShareValue), Saskia van der Heijden-Heugens (ING), Peter Kooijman (Kooijman Autar Notarissen) en Lizzy Smal-Velthoven (Kooijman Autar Notarissen).

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019