ShareValue | Geslaagde techniekavond

Nieuws

27-03-2019

Geslaagde techniekavond


Gisteravond kwamen onze collega’s weer bij elkaar voor een techniekavond. Met o.a. een presentatie van werkgroep De Tank over onze nieuwe interne portal waarop kennis makkelijker te plaatsen en te vinden is. Uiteraard gebouwd door onze eigen experts!

Mehmet Kartal, Manager Business Development, is alweer 5 jaar in dienst bij ShareValue en werd daarom in het zonnetje gezet. Op naar de volgende 5 jaar Mehmet!

Na de pauze volgden de breakout-sessies met presentaties over Sales en Contractmanagement, SharePoint 2019 voor infrastructuur, Spaces en diverse andere onderwerpen. Natuurlijk was er ook alle ruimte om bij te praten, in teamverband en als collega’s onder elkaar.

Peter Goedhart heeft ook nog nieuws onthuld waarop we gezamenlijk geproost hebben, maar daarover later meer…

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019