ShareValue | Naar Avengers: Endgame met ShareValue

Nieuws

07-02-2019

Naar Avengers: Endgame met ShareValue


Iedereen die Infinity War heeft gezien is benieuwd naar het vervolg. Wat gaat er gebeuren nu 50% van de wereldbevolking is vernietigd? Gaan de Avengers dit kunnen terugdraaien? Zoals we de afgelopen week allemaal hebben gehoord: “Some people move on… But not us. Not us.

Bij ShareValue kijken we in ieder geval al heel lang naar deze film uit. Dus nu hij er is, maken we er een feestje van! We hebben een bioscoopzaal in Cinema Gouda afgehuurd voor de première-avond. En we nodigen alle Consultants, Developers en Engineers uit voor een gratis filmavond met hapjes en drankjes!

Ben jij erbij? Meld je op tijd aan

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019