ShareValue | Blog: kleed je Power BI Dashboard aan door afbeeldingen toe te voegen

Nieuws

19-02-2019

Blog: kleed je Power BI Dashboard aan door afbeeldingen toe te voegen


Power BI Dashboards worden vaak gebruikt om data beter inzichtelijk te maken voor collega’s uit andere teams, zoals managers of financiële collega’s. Voor die collega’s is het prettiger om een rapport te lezen wanneer hier afbeeldingen in staan. Afbeeldingen kleden het dashboard aan, en geven het een warmere en prettigere uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld denken aan productafbeeldingen in verkooprapporten van producten, of aan foto’s van medewerkers wanneer u een team analyseert. Zeker bij een grote hoeveelheid producten of een groot team, verhogen afbeeldingen de ‘warmte’ van het rapport. 

In zijn blog legt collega Erol uit hoe je afbeeldingen aan je dashboard toevoegt.

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019