ShareValue | ShareValue ook expert op Azure en Front-End!

Nieuws

10-12-2018

ShareValue ook expert op Azure en Front-End!


Wist je dat… wij sinds dit jaar ook expert zijn op het gebied van Azure en Front-End? Zo kunnen wij je nog beter helpen bij de meest uiteenlopende projecten! Maar wat zijn deze expertises dan precies? 

Azure 

Microsoft Azure is een set Cloud services dat constant blijft groeien en jouw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Het is hét publieke cloud platform van Microsoft dat de vrijheid geeft om met jouw favoriete hulpprogramma’s en frameworks toepassingen te ontwikkelen, te beheren en te implementeren op een wereldwijd netwerk. De belangrijkste redenen voor het gebruik van Microsoft Azure zijn o.a. snelheid, schaalbaarheid en kostenbesparing.

Front-End

Digitale producten worden steeds meer gedreven vanuit de behoefte aan een gebruiksvriendelijk product (een goede User Experience). Daarbij is één expertise het belangrijkst: Front-End Development. Dit is de laag in een applicatie die een eindgebruiker ziet. Daarom heeft het altijd aandacht voor detail nodig. Dit moet de juiste lay-out hebben, het correcte beeld uitstralen en een logische interactie (User Interaction) hebben. Daar zit de kracht van de Front-End Developers bij ShareValue.

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019