ShareValue | Terugblik MixUG 2018

Nieuws

08-11-2018

Het was een interessante eerste MixUG meeting bij ShareValue!


Welke Mixed Reality toepassingen zijn handig om in te zetten op een plaats delict? Jurrien Bijhold heeft gisteravond bij ShareValue tijdens de MiXUG (Mixed Reality User Group) met de HoloLens op een demonstratie gegeven. Hij heeft onder andere laten zien hoe je zeer snel met twee kogelgaten en een HoloLens kunt bepalen waar een schutter heeft gestaan tijdens het afvuren van de kogels. Dennis Vroegop heeft uitgelegd waaraan een goede HoloLens presentatie moet voldoen en verteld over een nieuwe manier om demo’s te geven. 
Het was een interessante avond met lekker eten en onze Playseat met VR-bril is weer goed benut!

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019