ShareValue | ShareValue Silver sponsor CEProNL

Nieuws

20-11-2018

ShareValue Silver sponsor CEProNL


Vanuit ShareValue ondersteunen wij graag user groups die in het verlengde liggen van onze expertises. Wij vinden kennis delen belangrijk en doen dat onderling veelvuldig middels techniekavonden, trainingen en onderlinge meetings. User groups doen hetzelfde, alleen delen zij de kennis bedrijfsoverstijgend. Dit jaar zijn wij voor meerdere user groups host geweest voor hun meeting, waarbij wij niet alleen onze locatie kostenloos beschikbaar stellen, maar ook de hapjes, drankjes en een lekker buffet. 

CEProNL is de user group van experts werkzaam met Dynamics 365. ShareValue ondersteunt deze user group met een Silver sponsorship. Met de middelen die zij via sponsoring ontvangen kunnen zij verder ontwikkelen en o.a. een online platform opzetten en een mailinglijst opbouwen. Meer weten over CEProNL? Bekijk hier de website.

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019