ShareValue | Gaming Day Spreker

Nieuws

24-10-2018

De oprichter van Online Soccer Manager is aanwezig op onze Gaming Day


Op zaterdag 3 november organiseren wij een Gaming Day. Naast alle toffe games die wij gaan spelen, zal Jeroen Derwort, oprichter van Online Soccer Manager, de dag beginnen met een inspirerende sessie. Hij is inmiddels al 20 jaar internetondernemer, zijn DOS game is meer dan 200.000 keer gedownload en heeft een ZDNET Award in de wacht gesleept. De opkomst van Online Soccer Manager is een interessant verhaal. Wat waren de uitdagingen: technisch, organisatorisch? Wat maakt een online game succesvol? Allemaal zaken waar hij het over gaat hebben tijdens zijn verhaal op onze Gaming Day. 

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan snel hier aan!

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019