ShareValue | De eerste dag van het Sitecore Symposium

Nieuws

10-10-2018

Een inspirerende eerste dag op het Sitecore Symposium!


De wekker gaat. Het is 5.45, snel douchen, aankleden en de taxi in want vandaag begint hét Sitecore Symposium! Tijdens dit jaarlijkse evenement neemt Sitecore haar partners en klanten mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Content Management. Bij aankomst waren we de eerste in rij voor de registratie, waar de laatste hand werd gelegd aan de voorbereidingen om 3000 man uit 53 landen te voorzien van een badge. 

In de Pacific Hall begon de keynote van Mark Frost (CEO van Sitecore) gelijk goed met de aankondiging dat Sitecore het Belgische bedrijf StyleLabs overneemt. StyleLabs is de meest innovatieve leverancier op het gebied van Digital Asset management (DAM), Marketing Resource Management (MRM) en Product Information Management (PIM). 
Met de overname heeft Sitecore het plan om een end-to-end platform te leveren voor de complete content levenscyclus.

Dit jaar staat het Sitecore Symposium in het thema van “Elevate the Experience” en draait het om klantervaringen die nog beter converteren. 

Mick Ebeling verteld zijn verhaal over hoe hij Not Impossible Labs heeft opgericht. Zijn verhaal gaat over hoe hij iemand met een beperking middels techniek wilt helpen. Zijn belangrijkste boodschap is dat men door goed te doen niet alleen een kleine groep helpt, maar dat het bedrijf haar zaken en ook de wijde gemeenschap er ook beter van wordt. Het was ontzettend inspirerend en zet aan tot denken! Op www.notimpossible.com kun je zijn complete verhaal teruglezen.

Deane Barker nam ons mee in zijn visie over headless content systems en concurrerende pakketten. Interessant was zijn visie op het idee dat Sitecore een pakket is wat alles kan, de headless frameworks eigenlijk te weinig kunnen en steeds meer richting een CMS bewegen. 

Na diverse zogenoemde “break-out sessions’’ is aan het einde van de middag het woord aan Daymond John (bekend van het kledingmerk FUBU). Hij is wat je kunt zeggen de pionier van de customer experience. Hij heeft meerdere boeken geschreven en is één van de populairste juryleden van het tv-programma SharkTank. 

Op het moment van schrijven is storm Michael zich aan het ontwikkelen in de Golf van Mexico en zoals de weermannen het voorspellen komt Michael in de loop van de nacht aan land. 

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019