ShareValue | Terugblik Techniekavond september

Nieuws

28-09-2018

Kennisdeling en gezelligheid op de techniekavond!


Kennisdeling, gezelligheid en heerlijk eten, met deze woorden kijken wij terug op weer een geslaagde techniekavond. Wij zijn de avond begonnen met een heerlijk Indische rijsttafel en een algemene presentatie vol met ‘wist je datjes’ van de organisatie en onze medewerkers. Op deze avond mochten wij ook twee collega’s in het zonnetje zetten. Dennis en Ron zijn alweer 5 jaar in dienst bij ShareValue. Nogmaals gefeliciteerd! 

Onze experts Ron en Roel hebben deze avond gezorgd voor de technische sessies. De sessies gingen over PowerApps en Scrum voor dummy’s. Onze gast en externe spreker Barry Luijbregts heeft onze developers meegenomen in een verhaal over het bouwen van een app met Azure PaaS. Kortom, een geslaagde avond! 

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019