ShareValue | Onze teammanager Ron aan het woord

Nieuws

06-08-2018

Onze teammanager Ron aan het woord!


Niet alleen vooroplopen met nieuwe technieken, maar ook toekomstvaste oplossingen kunnen bieden, is wat onze teammanagers belangrijk vinden. Zo ook onze teammanager Ron:

‘Als teammanager word je door je team gevoed met informatie. Gezamenlijk zoek je naar het pad dat het beste past bij ShareValue, het team én de wensen van de klant. Wanneer wij merken dat de markt verschuift van bijvoorbeeld Vue.js naar React, dan moeten we als organisatie daar op een vloeiende manier in mee kunnen bewegen. Zeker bij een detacheringsorganisatie voel je dat snijvlak: je moet vooroplopen in de technieken, maar je moet ook toekomstvaste oplossingen kunnen bieden. Ik vind het als teammanager belangrijk om daar een visie bij te ontwikkelen waar mijn team achter kan staan zodat we allemaal met de neus dezelfde kant opstaan.’

Is jouw organisatie op zoek naar experts die samen met jou op zoek gaan naar het juiste pad? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019