ShareValue | Onze teammanager Esra aan het woord

Nieuws

01-08-2018

Onze teammanager Esra aan het woord!


Wie kan er beter vertellen hoe leuk het is om bij ShareValue te werken, dan onze eigen medewerkers! Wij geven daarom graag het woord aan onze teammanager Esra:

Je hebt te maken met verschillende mensen, persoonlijkheden en ambities. In mijn functie vind ik het leuk om mensen uit te dagen, zelf hun ambitie te laten bepalen en deze ook na te streven. Wat ik mijn team dan ook meegeef ‘Je moet zelf het gaspedaal indrukken’ en ‘Je mag mij altijd bellen’. Meedenken met de weg die iemand voor ogen heeft om te groeien en meedenken met de uitdagingen bij klanten. Van die ‘avonturen’ leer ik zelf ook enorm veel! 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019