ShareValue | Een gratis manier om CRM vervuiling te voorkomen

Nieuws

09-07-2018

Een gratis manier om CRM-database vervuiling te voorkomen!


Veel organisaties zijn zich niet bewust dat hun database ernstig vervuild is, totdat ze te maken krijgen met veel retourpost, e-mail bounces of verspilde tijd met belacties. Een van de velden die meestal niet correct staat ingevuld in een CRM-systeem is het adres. Het is een veld waarin makkelijk typfouten worden gemaakt of klanten geven ‘bewust’ niet de juiste gegevens omdat ze niet lastiggevallen willen worden.

Zou het dan niet handig zijn om zonder fouten correcte adressen te laten landen in uw CRM-systeem? Onze expert Celio heeft hier een gratis oplossing voor gevonden. Ben jij benieuwd welke oplossing dit is? Lees dan nu zijn nieuwe blog.

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019