ShareValue | Terugblik Volop inzetten op Office 365

Nieuws

06-06-2018

Sucesvolle informatieavond 'Volop inzetten op Office 365?'


Wat een inspirerende avond! Gisteren namen onze experts Ron, Roel en Jordi onze klanten mee op een reis langs de highlights van de conferentie ‘SharePoint Conference NA’ in Las Vegas en de ‘European Collaboration Summit’ in Mainz. Onze klant Kim Honkoop van Varo Energy vertelde over de ervaringen die zij hebben opgedaan met de overstap naar the cloud en on-premise.

Tijdens diverse break-out sessies werd dieper ingegaan op actuele thema’s zoals een modern intranet, de evolutie van Azure en Office 365 en SharePoint migraties. Meer weten over deze thema’s? Lees dan hier de blogs van onze experts.

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019