ShareValue | Terugblik techniekavond juni

Nieuws

28-06-2018

Een terugblik op de techniekavond


Gisteren kwamen alle collega’s weer bij elkaar voor de techniekavond. Een avond die in het teken staat van gezelligheid en kennisdeling. De avond zijn wij heerlijk begonnen met een Mexicaans buffet en de algemene presentatie over ShareValue. 

Zoals elke techniekavond was het daarna tijd voor de technische sessies georganiseerd door onze experts. De sessies gingen over Microsoft Governance, oplossingen voor een SharePoint Servicedesk pagina, Internet of Things en technische uitdagingen binnen het interne project voor de CV generator. 

Wil jij een keer bij de techniekavond aanwezig zijn en de sfeer proeven binnen ShareValue? Laat het ons weten via de contactpagina. 

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019