ShareValue | Deadpool 2

Nieuws

04-04-2018

Ga jij met ShareValue mee naar Deadpool 2?


Deadpool is back! Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, gaat Wade Wilson op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator. Hij gaat de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep agressieve honden. Kortom, actie en humor staan zeker weer centraal in de nieuwe Deadpool film. 

Lijkt het jou leuk om kennis te maken met ShareValue en de film Deadpool 2 te zien? En ben jij een Microsoft ontwikkelaar/consultant? 

Kom dan naar de première avond van de film Deadpool 2 op donderdag 17 mei 2018 in Cinema Gouda. ShareValue heeft een bioscoopzaal afgehuurd voor de première om deze film als eerste te kunnen zien. Jij kan daar bij zijn en mag nog iemand meenemen ook! Geniet mee van hapjes, drankjes, onze presentatie en zie als eerste deze film. 

Programma

19:30 - 20:00 uur  Aanvang
20:00 - 20:15 uur Welkomstwoord door Peter Goedhart, directeur van ShareValue
20:15 - 22:15 uur Deadpool 2
22:15 - 23:30 uur Borrel
 

De voorstelling, snacks en drankjes zijn gratis.

Ga jij met ons mee? Meld je dan hier aan

 

 

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019