ShareValue | De maand van React bij ShareValue

Nieuws

03-04-2018

De maand van React bij ShareValue


Afgelopen maand stond in het teken van React. De open-source library React van Facebook wordt steeds populairder. React wordt niet meer alleen gebruikt voor de website van Facebook, maar steeds meer organisaties gaan React gebruiken voor hun webapplicaties. Meer weten over React en over de toekomst van React? Lees dan onze nieuwe blog. 

Wij vinden het belangrijk dat onze kennis up-to-date blijft en investeren dan ook graag in trainingen, cursussen en certificeringen. In de maand van React hebben onze experts een cursus React gevolgd. Onze experts hebben in deze 3-daagse cursus een reis gemaakt langs alle features en mogelijkheden van React. Benieuwd wat ShareValue kan betekenen voor jou op dit gebied? Neem dan contact met ons op. 

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019