ShareValue | Aankondiging informatieavond Volop inzetten op Office 365

Nieuws

26-04-2018

Informatieavond 'Volop inzetten op Office 365?'


Jouw team is verantwoordelijk voor Office 365 binnen je organisatie, dus je wilt ze graag aansturen met informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Office 365, SharePoint en Azure. Aangezien je waarschijnlijk niet elk internationaal event van Microsoft kunt bezoeken, hebben wij goed nieuws voor je.

Drie van onze experts bezoeken de conferentie ‘SharePoint Conference NA’ in Las Vegas en de ‘European Collaboration Summit’ in Mainz en koppelen graag alle highlights aan jou terug in een inspirerende informatieavond. Alle informatie samengevat, diverse break-out sessies waarbij dieper wordt ingegaan op actuele thema’s en alle ruimte om vragen te stellen.

Kom jij ook? Meld je dan aan via www.sharevalue.nl/events/volop-inzetten-op-office-365

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019