ShareValue | Welkom Nikki

Nieuws

15-03-2018

Welkom Nikki!


Welkom Nikki! 

Wij mogen weer een nieuwe collega verwelkomen. Nikki is een energieke, gepassioneerde en creatieve front-end developer met een passie voor de nieuwste technologieën en gadgets. Zij is in staat om samen met andere getalenteerde IT-professionals web gerelateerde ervaringen uit te denken en te ontwikkelen volgende de hoogste normen. Een ambitieuze dame met de drive en enorme energie om het verschil te maken voor een project.

Tijdens haar freelance opdrachten kwam zij erachter dat zij het teamgevoel miste. Dat teamgevoel bij ShareValue centraal staat werd haar al snel duidelijk. Zij heeft besloten het freelancen achter zich te laten en de overstap te maken. 

Veel succes en vooral plezier bij ShareValue Nikki! 

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019