ShareValue | Welkom Daniel

Nieuws

05-03-2018

Welkom Daniel!


Begin februari is Daniel Cozzi bij ShareValue gestart. Hij zit in zijn laatste jaar van zijn studie International Business and Management Studies en zal bij ons zijn afstudeeronderzoek doen. In zijn onderzoek gaat hij alle werkprocessen van de verschillende afdelingen in kaart brengen. Daniel zal uiteindelijk een advies gaan uitbrengen voor het kiezen van het juiste ERP-systeem wat passend is bij onze organisatie.

Daniel is meerdere keren bij de filmavond van ShareValue geweest. Tijdens deze avonden had hij de gezellige sfeer van onze club al geproefd. Dit maakte voor hem de keuze dan ook makkelijk. Dit is de club waar hij zijn afstudeeronderzoek voor wilde gaan doen!  Wij wensen hem veel succes en zijn benieuwd naar de uitkomst van zijn onderzoek!

Wil jij er de volgende filmavond ook bij zijn? Houd dan onze website in de gaten.

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019