ShareValue | Welkom Alex

Nieuws

06-03-2018

Welkom Alex


Welkom Alex! 

Afgelopen maand is onze nieuwe .NET Developer Alex gestart. Nog voordat Alex de introductiedag van ShareValue had gevolgd, was hij al begonnen aan zijn eerste opdracht. Hij is een zeer enthousiaste en spontane jongen die zijn eigen ontwikkeling als een van zijn passies ziet. Naast zijn eigen ontwikkeling is hij graag bezig met (nieuwe) technieken en de ontwikkeling van nieuwe producten. In zijn opdrachten ziet hij het als een uitdaging om hier samen met de opdrachtgever mee aan de slag te gaan. 

De sfeer van ShareValue had Alex al geproefd op de techniekavonden. De sfeer in combinatie met de doorgroeimogelijkheden die wij bieden heeft Alex doen besluiten over te stappen naar onze club. 

Wij wensen Alex heel veel succes! 

 

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019