ShareValue | Terugblik Techniekavond maart

Nieuws

13-03-2018

Het was weer een geslaagde avond!


Kennisdeling, gezelligheid en heerlijk eten, met deze woorden kijken wij terug op weer een geslaagde techniekavond. Wij zijn de avond begonnen met een heerlijk buffet en een algemene presentatie vol met ‘wist je datjes’ van de organisatie en onze medewerkers. Op deze avond mochten wij ook onze collega Dejan in het zonnetje zetten. Hij is alweer 5 jaar in dienst bij ShareValue. Nogmaals gefeliciteerd! 

Onze experts Jasper, Jordi, Nezah, Makele en Dawid hebben deze avond gezorgd voor de technische sessies. De sessies gingen over het Sitecore Installation Framework (SIF), een klantcase, Spiral Dynamics, de inrichting van Azure en front-end development voor dummy’s. 

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019