ShareValue | Sponsorloop Eelco Fights

Nieuws

12-03-2018

Help jij ons mee in de strijd tegen MS?


Eelco is 48 jaar jong en vecht tegen de verschrikkelijke ziekte MS. In april 2017 hebben familie en vrienden de stichting ‘Eelco Fights Against MS’ opgericht. Via deze stichting willen zij zo veel mogelijk geld inzamelen voor een HSCT  (hematopoietische stamceltherapie) behandeling in India. 

Afgelopen vrijdag 9 maart hebben vrienden en familie van Eelco meegelopen met de City Pier Night Walk in Den Haag. Met zijn 6-en hebben zij met deze sponsorloop bijna €1.000,- opgehaald. Aan het einde van de loop had zijn broer en onze collega, Wietze, nog een mega verrassing. Wij hebben namens ShareValue besloten het opgehaalde bedrag te verdubbelen. Weer een stap dichter bij India! 

Helaas zijn zij er nog niet en hebben zij nog meer hulp nodig om naar India te gaan. Wil jij Eelco ook helpen in deze strijd? Doneren kan via http://eelcofightsagainstms.nl/

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019