ShareValue | NET User groep Nederland te gast

Nieuws

09-03-2018

.NET gebruikersgroep Nederland te gast bij ShareValue


Je kent waarschijnlijk de Microsoft Cognitive Services wel: die API's die foto's herkennen, je vertellen hoe oud iemand is op een foto of die spraak herkennen. Maar hoe werken die services nu? Het antwoord is: dat draait op Azure Machine Learning. 

Op donderdag 22 maart is de .NET gebruikersgroep Nederland bij ons te gast. Dennis Vroegop zal deze avond van alles vertellen maar vooral laten zien over Azure Machine Learning. 
Hij zal je meenemen op een reis langs alle features van Machine Learning, over wat het nu is, hoe we het kunnen gebruiken en waar de mogelijkheden liggen. Uiteraard doet hij dat met een stukje theorie maar voornamelijk met een live demo. In die demo bouwen we van scratch een applicatie die zonder Machine Learning maanden, zo niet jaren van coderen zou vragen. De toekomst is hier en het is tijd om die te omarmen!

De avond begint om 19:00 maar je bent om 18:00 al welkom voor een hapje en een drankje. 

Kennis vinden wij bij ShareValue belangrijk. Wij zijn een groot voorstander om kennis niet voor ons zelf te houden maar juist te delen met elkaar. Wil jij meer weten over Azure Machine Learning en bij deze avond aanwezig zijn? Schrijf je dan hier in!    

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019