ShareValue | Welkom Laura

Nieuws

22-02-2018

Welkom Laura


Welkom Laura!

Volgende week start onze nieuwe Online Marketeer Laura bij ShareValue. Zij gaat helpen onze kennis, bedrijfscultuur en ons nieuws uit te dragen via allerlei online middelen zoals de social mediakanalen en de websites www.sharevalue.nl en werkenbij.sharevalue.nl. Kennis delen zullen we de komende tijd onder andere gaan doen met het schrijven en delen van interessante blogs over onze expertises. Laura zal hierin onze kartrekker worden en de teksten redigeren.

Laura is na haar studie aan de slag gegaan als recruiter in de IT-branche en heeft online marketing daarbij mogen doen. Haar passie is om hier fulltime mee bezig te zijn, vandaar haar overstap naar ShareValue. Bij ons kan ze zich storten op alle facetten van online marketing.

Wij zijn blij met haar komst en wensen haar alvast veel succes!

 
 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019