ShareValue | Training Power BI

Nieuws

15-01-2018

De week van Power BI bij ShareValue


Nadat vorige week de .NET trainingen van start zijn gegaan bij ShareValue, is het deze week de beurt aan Power BI. Onder leiding van Arthur Graus is deze week elke dag een aantal ShareValue collega’s en een aantal externen aan de slag om Power BI onder de knie te krijgen. De driedaagse groep zal afsluiten met een examen voor het Microsoft certificaat (Analyzing and Visualizing Data with Power BI, examen 70-778). 
De vraag naar Power BI vanuit onze klanten neemt toe. Met het behalen van het certificaat zijn meerdere Office 365 Consultants van ShareValue in staat onze klanten te helpen met de opzet van een eigen Power BI omgeving.

Wat is Power BI?
Een Business Intelligence-tool van Microsoft waarmee de gebruiker gepersonaliseerde analyses en overzichten kan maken, met data vanuit verschillende bronnen die makkelijk gekoppeld kunnen worden. Overzicht in één opslag, op ieder device en makkelijk te delen. Je vindt deze tool in je Office 365 pakket, maar je kan het ook als Software as a Service (SaaS) gebruiken. 

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019