ShareValue | Heb jij al de ShareValueCoin?

Nieuws

25-01-2018

Heb jij al de ShareValueCoin?


De eerste techniekavond van ShareValue zit er alweer op. Vast onderdeel bij ons is borrelen, lekker eten (Italiaans buffet deze keer) en een algemene presentatie vanuit de directie. Vervolgens splitsen we op in een aantal groepen.

De developers hadden deze keer een gastspreker: Jeroen Slaman. Hij heeft alle ins and outs verteld over Blockchain en cryptocurrencies. In deze technische sessie was er uiteraard aandacht voor Bitcoin, maar ook alternatieven als Ethereum. En zelfs geheel andere alternatieven als Maidsafe. Ter afsluiting is er een echte ShareValueCoin (SVC) gecreëerd die we binnenkort kunnen verhandelen! 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019