ShareValue | Fijne feestdagen

Nieuws

23-12-2017

Wij wensen iedereen fijne feestdagen!


Het jaar 2017 sluiten wij af met een goed en trots gevoel! We hebben weer veel mooie opdrachten mogen doen op het gebied van onze expertises Office 365/SharePoint, .NET, Sitecore en Dynamics 365 bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Onze groep experts blijft ondertussen groeien zonder het familiaire gevoel te verliezen. En met de verhuizing deze zomer naar ons nieuwe pand hebben we een eigen fijne plek gecreëerd.

We kijken uit naar het komende jaar waarin we in ons pand veel trainingen gaan geven en evenementen gaan organiseren en hosten. Ook hopen wij weer nieuwe klanten en nieuwe medewerkers te mogen verwelkomen!

‘Na gedane arbeid is het goed rusten’ zegt het spreekwoord en dat gaan we dan ook doen. Maar buiten de kerstdagen en nieuwjaarsdag om blijven we bereikbaar. Wij wensen iedereen fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar!

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019