ShareValue | Welkom Floris

Nieuws

21-08-2017

Welkom Floris!


Welkom Floris!

Gezien onze ambities en de wil om te blijven groeien, is het tijd om ons salesteam weer verder uit te breiden. Behalve stagiair Sallam komt ook Floris bij ons werken in de functie New Business Developer.
Na een jaar sales bij een VoIP bedrijf is hij toe aan de volgende uitdaging in zijn carrière en wil hij zich graag richten op de IT-branche. Hij heeft voor ShareValue gekozen vanwege de focus op de IT-branche, het goede inwerkschema en het duidelijke groeipad.
Naast zijn carrière in sales richt hij zich in zijn vrije tijd graag op zijn hobby powerliften. Dit beoefent hij zelfs op het niveau van Nederlandse Kampioenschappen. Indrukwekkend!
Veel succes Floris!

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019