ShareValue | Succesvolle informatieavond Welke richting kies jij

Nieuws

29-11-2017

Succesvolle informatieavond 'Welke richting kies jij?'


Het slechte weer liet het grootste deel van onze aanmelders zich niet weerhouden om naar de informatieavond 'Welke richting kies jij?' te komen. Het was een inspirerende avond waarin onze vier experts Esra, Daniël, Bert en Lesley veel kennis hebben gedeeld over alles wat zij gehoord en gezien hebben op de European SharePoint Conference (ESPC17) in Dublin. 

Na het welkomstwoord startte de gezamenlijke presentatie door Lesley. Vervolgens namen Helga Dietrich en Emile Cornelisse van Yakult het woord om te vertellen hoe zij de implementatie van Office 365 (hebben) ervaren. Een interessant verhaal met eerlijke voorbeelden van voordelen en nadelen. 

Na Yakult splitste de groep zich op over drie verschillende sessies:
- Samenwerken in Teams door Esra
- Governance en rechtenbeheer door Daniël
- Automatiseren met Cognitive Services en het Bot Framework door Bert

Iedereen kreeg de mogelijkheid om twee sessies te volgen met een Indisch buffet als pauze. Aan het einde werd nagepraat tijdens de borrel met uiteraard in Ierse stijl een Guiness biertje erbij. Ook konden onze bezoekers vragen 1 op 1 stellen aan onze experts.

Het was de eerste informatieavond in ons nieuwe pand en dat is ons zeer goed bevallen. Wij kijken terug op een succesvolle avond en staan alweer in de startblokken om de volgende informatieavond te organiseren!

 

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019