ShareValue | Try-out oudejaarsconference Guido Weijers

Nieuws

27-10-2017

Try-out oudejaarsconference Guido Weijers


ShareValue heeft een aantal klanten meegenomen naar de try-out oudejaarsconference van Guido Weijers in Zoetermeer. Hij voert dit optreden een aantal malen op en de reactie van het publiek bepaalt welke grappen blijven en welke geschrapt moeten worden. Leuk om een keer mee te maken! Wij weten nu wat jij op oudejaarsavond te zien gaat krijgen op televisie. Uiteraard verklappen wij niets!

De avond zijn we gestart met een etentje bij een Italiaans restaurant tegenover het theater. Na de voorstelling hebben we geborreld in de VIP-lounge. We kijken terug op een grappige en gezellige avond.

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019