ShareValue | Bezoek onze informatieavond voor IT beslissers

Nieuws

24-10-2017

Bezoek onze informatieavond voor IT beslissers


Bezoek onze informatieavond 'Welke richting kies jij?'
Een inspirerende avond voor IT-beslissers over SharePoint, Office 365 en Azure.


Voor IT-beslissers wordt het steeds lastiger te bepalen welke Microsoft oplossingen, diensten en tools je het beste kunt inzetten voor je organisatie. Welke diensten kies je bijvoorbeeld voor het samenwerken van je teams? Of welke tools zet je in om processen te automatiseren? Kom naar de leerzame informatieavond op maandag 27 november aanstaande en laat je informeren en inspireren!

Microsoft ontwikkelt en verbetert continu haar diensten en biedt een zeer breed scala aan oplossingen op het gebied van Office 365, SharePoint en Azure. Het aantal mogelijkheden is hierdoor groot en verandert ook nog eens elk jaar. Op de European SharePoint, Office 365 & Azure Conference in Dublin zal veel kennis worden gedeeld over de mogelijkheden die Microsoft biedt, maar ook welke diensten de komende tijd 'hot' zullen worden of juist verdwijnen. Reden voor onze collega's Bert Clevering, Daniël de Vette, Lesley Holman en Esra Klick om dit event in Dublin te bezoeken. Zij praten je op 27 november in Gouda bij zodat je volledig op de hoogte bent van alle highlights en een beeld krijgt welke richting goed is om te kiezen voor jouw organisatie.

Special guest Yakult

Yakult, de fabrikant van de bekende kleine flesjes gefermenteerde zuiveldrank, komt vertellen welke richting zij hebben gekozen op hun reis. Waar liepen zij tegenaan? En welke adviezen kunnen zij jou geven? Kom luisteren naar Helga Dietrich (Business Information Manager) en Emile Cornelisse (Technical Officer). Leer van hun ervaringen en doe er je voordeel mee! 

4 redenen waarom je deze avond niet wilt missen! 

• Je krijgt het laatste nieuws en de highlights vanuit Dublin, welke tools gaan verdwijnen en welke zijn volgens Microsoft 'hot'?
• Yakult komt vertellen welke richting zij hebben gekozen, welke keuzes hebben zij gemaakt en waarom? Leer van hun reis!
• Mogelijkheid tot het stellen van 1 op 1 vragen over je eigen organisatie in het onderdeel 'Ask the Expert'
• Borrel met mogelijkheid tot netwerken met collega IT-beslissers uit andere branches

Hoe ziet de avond eruit?
De ontvangst is tussen 16.00 en 16.30 uur in het restaurant van ShareValue. Vervolgens start de presentatie van het Dublin-team en Yakult, gevolgd door sessieronde 1. Na het buffet start sessieronde 2. We sluiten af met het onderdeel 'Ask the Expert' en een borrel in de bar.

Eventfacts
• datum: maandag 27 november 2017
• tijd: van 16.00 tot 21.00 uur inclusief buffet en borrel
• locatie: kantoor ShareValue, Kampenringweg 45A, Gouda
• parkeren kan gratis in de parkeergarage onder het pand

Hoe kan ik mij aan- of afmelden?
Aanmelden of afmelden kan via deze link (in een nieuw venster opent zich een Forms formulier). 
Vorig jaar was het een groot succes, meld je dus snel aan!

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar events@sharevalue.nl en je krijgt snel antwoord.

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019