ShareValue | Drukbezochte opening ShareValue

Nieuws

28-08-2017

Drukbezochte opening ShareValue


Bedankt iedereen voor de mooie cadeaus die wij mochten ontvangen op de officiële opening van ons nieuwe kantoor! Twee dagen lang hebben we de opening gevierd. Vrijdag kwamen de relaties van ShareValue. Op zaterdag kwamen de medewerkers samen met hun dierbaren, zodat ze konden laten zien waar ze werken. Wat leuk om ook eens vaders, moeders, broers, zussen en beste maatjes te zien van elkaar!
Opening gemist, maar wil je wel graag een keer ons kantoor bewonderen? Donderdag 7 september vanaf 17:00 uur is alweer onze maandelijkse borrel. Meld je even aan via events@sharevalue.nl en misschien zien we je dan!

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019