ShareValue | Blog Modern Teamsite en Communicatiesites in Office 365

Nieuws

22-11-2017

Blog Modern Teamsite en Communicatiesites in Office 365


BLOG Modern Teamsites en Communicatiesites in Office 365

Op de SharePoint roadmap voor 2017 staan SharePoint communicatiesites. Afgelopen mei tijdens Microsoft Virtual Summit (virtuele conferentie) zijn ze eindelijk aangekondigd. Tijdens de European SharePoint Conference in Dublin zijn de modern teamsites en communicatiesites herhaaldelijk de revue gepasseerd. Wat zijn communicatiesites eigenlijk? Wat kun je ermee? Wanneer gebruik je communicatiesites? Wat is het verschil tussen een teamsite en een communicatiesite?

Esra Klick geeft in haar blog antwoord op deze vragen. Lees hier haar blog.

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019