ShareValue | Blog Metadata in een nieuw jasje gestoken in Office 365

Nieuws

23-11-2017

Blog Metadata in een nieuw jasje gestoken in Office 365


BLOG Metadata in een nieuw jasje gestoken in Office 365

Al sinds jaar en dag wordt metadata gebruikt binnen Microsoft. Door onder andere de auteur en aanmaakdatum automatisch toe te voegen probeert SharePoint het gemakkelijker te maken documenten terug te vinden. Metadata is niet voor niets één van de grote voordelen van SharePoint ten opzichte van traditionele netwerkschijven. Met Office 365 zijn de nieuwe collboration sites met de bijbehorende nieuwe documentbibliotheken gekomen. Het gevolg hiervan is dat Microsoft ook aan het gebruik van metadata binnen SharePoint is gaan sleutelen.

In Dublin is onze expert Daniël op de European SharePoint Conference op zoek gegaan naar de toekomstvisie van Microsoft over metadata. In zijn blog vertelt hij over een aantal nieuwe en terugkerende functionaliteiten in Office 365. Lees zijn blog hier.

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

Terug naar nieuwsoverzicht
© ShareValue 2019