Sitecore

Sitecore is gebaseerd op .NET technologie en sluit daarmee uitstekend aan op de expertises van ShareValue. Met een CMS als Sitecore kunnen organisaties hun klanten optimaal bedienen met relevante, gepersonaliseerde content door middel van cross-channel geautomatiseerde marketing. Elke digitale interactie kan worden opgeslagen en samengevoegd met data uit andere systemen zoals CRM. Door data te koppelen en te bedienen vanuit één overkoepelend systeem, kan een optimale online en offline gebruikerservaring geleverd worden op het moment dat de klant daar het meest ontvankelijk voor is. Met Sitecore verhoog je eenvoudig de klanttevredenheid en daarmee de conversie van je organisatie.

De Sitecore experts van ShareValue hebben in zeer uiteenlopende branches hun expertise mogen inzetten. Voor bijvoorbeeld A-merk verzekeraars, banken, energieleveranciers en horeca. De kennis die ze hierbij hebben opgedaan wordt regelmatig gedeeld en hierdoor zijn ze allround inzetbaar. Van implementeren en configureren tot programmeren en adviseren. 

Meer weten over Sitecore en wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? De Sitecore experts van ShareValue gaan graag met jouw ontwikkelopgave aan de slag. Van het volledig implementeren tot het dagelijks beheer. Van korte tot langlopende opdrachten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende afspraak.

Onze Sitecore experts

 • Dennis Beverloo
  Dennis Beverloo
  Developer
  Dennis Beverloo

  Dennis Beverloo

  Dennis is een ambitieuze .NET developer / ontwikkelaar met veel ervaring met opdrachten binnen het MKB en de particuliere sector. Dennis voelt zich helemaal thuis in het maken van medewerkersportalen en heeft hier dan ook veel ervaring in. Dennis houdt van uitdagingen en zit dan ook niet stil. Hij is sociaal en zeer communicatief. Dennis is regelmatig te vinden op blogs en informatiesites met de laatste .NET-technieken.

  Download CV
 • Gilberto Poelsma
  Gilberto Poelsma
  Developer
  Gilberto Poelsma

  Gilberto Poelsma

  Een ambitieuze .NET developer met een sterke winnaarsmentaliteit en een gezonde “alles is mogelijk” mentaliteit. Dat is de beste omschrijving voor Gilberto. Hij kan creatief en pragmatisch problemen oplossen en beschikt over leiderschapskwaliteiten. Na het behalen van zijn masters in de biotechnologie heeft Gilberto succesvol de switch naar de IT gemaakt, een sector waar hij altijd veel affiniteit mee heeft gehad. Door de nieuwste trends in de IT bij te houden en door zelfstudie wil Gilberto een zeer goede .NET developer worden.

  Download CV
 • Jasper Rijkeboer
  Jasper Rijkeboer
  Developer
  Jasper Rijkeboer

  Jasper Rijkeboer

  Jasper is een communicatief vaardig en ervaren Developer. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij het beheren en uitbreiden van C# web-applicaties en web-services. Ook zaken als front-end development, usability, en mobile development wekken zijn professionele interesse. Hij weet zijn weg ook goed te vinden in de back-end met CMS'en, databases en web services.

  Download CV
 • Jeroen Faas
  Jeroen Faas
  Developer
  Jeroen Faas

  Jeroen Faas

  Jeroen is een gedreven .NET ontwikkelaar met een passie voor alles wat met webontwikkeling te maken heeft. Daarnaast heeft Jeroen veel ervaring met het ontwikkelen van .NET applicaties: hij heeft meerdere .NET-projecten succesvol en zelfstandig opgeleverd.

  Download CV
 • Martin Mace-Hardyman
  Martin Mace-Hardyman
  Developer
  Martin Mace-Hardyman

  Martin Mace-Hardyman

  Martin is een zeer gedreven, communicatief vaardige en proactieve senior .NET Developer met een brede belangstelling. Het afgelopen jaar heeft Martin als Sitecore ontwikkelaar gewerkt en is hij sinds november 2015 gecertificeerd Sitecore ontwikkelaar (Sitecore XP 8.0). Hij heeft zich ook verdiept in mobile app development m.b.v. Windows Store en Xamarin. Martin heeft een rustige en open persoonlijkheid. Hij probeert opdrachten altijd met humor en naar tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden.

  Download CV
 • Menno Visser
  Menno Visser
  Developer
  Menno Visser

  Menno Visser

  Menno is een .NET developer met ruime Sitecore ervaring en met SharePoint-kennis. Hij is een echte multifunctionele teamspeler. Hij beschikt over kennis van en ervaring met programmeren, adviseren, installeren en configureren. Webusability voor eindgebruikers staat bij hem hoog in het vaandel. Daarnaast vindt Menno het leuk om anderen kennis bij te brengen.

  Download CV
 • Vincent Botman
  Vincent Botman
  Developer
  Vincent Botman

  Vincent Botman

  Vincent is begonnen met een omscholing van IT beheerder naar IT ontwikkelaar. Hij werkt graag met de nieuwste technieken en software en werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig werken en houdt daarbij altijd het belang van de klant in het oog.

  Download CV
© ShareValue 2018