Sitecore

Sitecore is gebaseerd op .NET technologie en sluit daarmee uitstekend aan op de expertises van ShareValue. Met een CMS als Sitecore kunnen organisaties hun klanten optimaal bedienen met relevante, gepersonaliseerde content door middel van cross-channel geautomatiseerde marketing. Elke digitale interactie kan worden opgeslagen en samengevoegd met data uit andere systemen zoals CRM. Door data te koppelen en te bedienen vanuit één overkoepelend systeem, kan een optimale online en offline gebruikerservaring geleverd worden op het moment dat de klant daar het meest ontvankelijk voor is. Met Sitecore verhoog je eenvoudig de klanttevredenheid en daarmee de conversie van je organisatie.

De Sitecore experts van ShareValue hebben in zeer uiteenlopende branches hun expertise mogen inzetten. Voor bijvoorbeeld A-merk verzekeraars, banken, energieleveranciers en horeca. De kennis die ze hierbij hebben opgedaan wordt regelmatig gedeeld en hierdoor zijn ze allround inzetbaar. Van implementeren en configureren tot programmeren en adviseren. 

Meer weten over Sitecore en wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? De Sitecore experts van ShareValue gaan graag met jouw ontwikkelopgave aan de slag. Van het volledig implementeren tot het dagelijks beheer. Van korte tot langlopende opdrachten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende afspraak.

Onze Sitecore experts

 • Dennis
  Dennis
  Developer
  Dennis

  Dennis

  Dennis is een ambitieuze .NET Developer / Ontwikkelaar met veel ervaring met opdrachten binnen het MKB en de particuliere sector. Dennis voelt zich helemaal thuis in het maken van medewerkersportalen en heeft hier dan ook veel ervaring in. Dennis houdt van uitdagingen en zit dan ook niet stil. Hij is sociaal en zeer communicatief. Dennis is regelmatig te vinden op blogs en informatiesites met de laatste .NET-technieken.

 • Gilberto
  Gilberto
  Developer
  Gilberto

  Gilberto

  Een ambitieuze .NET Developer met een sterke winnaarsmentaliteit en een gezonde “alles is mogelijk” mentaliteit. Dat is de beste omschrijving voor Gilberto. Hij kan creatief en pragmatisch problemen oplossen en beschikt over leiderschapskwaliteiten. Na het behalen van zijn masters in de biotechnologie heeft Gilberto succesvol de switch naar de IT gemaakt, een sector waar hij altijd veel affiniteit mee heeft gehad. Door de nieuwste trends in de IT bij te houden en door zelfstudie wil Gilberto een zeer goede .NET Developer worden.

 • Jasper
  Jasper
  Developer
  Jasper

  Jasper

  Jasper is een communicatief vaardig en ervaren Developer. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij het beheren en uitbreiden van C# web-applicaties en webservices. Ook zaken als Front-End development, usability, en mobile development wekken zijn professionele interesse. Hij weet zijn weg ook goed te vinden in de back-end met CMS'en, databases en webservices.

 • Jeroen
  Jeroen
  Developer
  Jeroen

  Jeroen

  Jeroen is een gedreven .NET Developer met een passie voor alles wat met webontwikkeling te maken heeft. Daarnaast heeft Jeroen veel ervaring met het ontwikkelen van .NET applicaties: hij heeft meerdere .NET-projecten succesvol en zelfstandig opgeleverd.

 • Martin
  Martin
  Developer
  Martin

  Martin

  Martin is een zeer gedreven, communicatief vaardige en proactieve senior .NET Developer met een brede belangstelling. Het afgelopen jaar heeft Martin als Sitecore Developer gewerkt en is hij sinds november 2015 gecertificeerd Sitecore ontwikkelaar (Sitecore XP 8.0). Hij heeft zich ook verdiept in mobile app development m.b.v. Windows Store en Xamarin. Martin heeft een rustige en open persoonlijkheid. Hij probeert opdrachten altijd met humor en naar tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden.

 • Menno
  Menno
  Developer
  Menno

  Menno

  Menno is een .NET Developer met ruime Sitecore ervaring en met SharePoint-kennis. Hij is een echte multifunctionele teamspeler. Hij beschikt over kennis van en ervaring met programmeren, adviseren, installeren en configureren. Webusability voor eindgebruikers staat bij hem hoog in het vaandel. Daarnaast vindt Menno het leuk om anderen kennis bij te brengen.

 • Stefan
  Stefan
  Developer
  Stefan

  Stefan

  Stefan is Sitecore Developer met jarenlange ervaring in de ERP-wereld als technisch Consultant en Ontwikkelaar. 
  Stefan is een ambitieus en leergierig persoon. Zijn passies zijn techniek, procesoptimalisatie en continu zichzelf ontwikkelen.
  In zijn vrije tijd doet hij graag aan zwemmen, fitness, golf en reizen.

 • Vincent
  Vincent
  Developer
  Vincent

  Vincent

  Vincent is begonnen met een omscholing van IT Beheerder naar IT Ontwikkelaar. Hij werkt graag met de nieuwste technieken en software en werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig werken en houdt daarbij altijd het belang van de klant in het oog.

© ShareValue 2018