.NET

Als Microsoft Gold Partner kan de .NET expertise niet ontbreken bij ShareValue. Met deze Architectuur van Microsoft is het mogelijk om platformonafhankelijk volledige maatwerkoplossingen te bouwen voor uiteenlopende vraagstukken. Tevens kunnen ideeën snel worden omgezet naar hands-on implementaties.

In de praktijk komen de .NET Developers van ShareValue terecht in allerlei verschillende branches met uiteenlopende technische uitdagingen. Zo heeft ShareValue voor een bouwer van industriële opslagtanks meegeholpen in de ontwikkeling van een offertesysteem waarin complexe berekeningen online razendsnel gemaakt kunnen worden. Een andere .NET expert van ShareValue werkt mee aan de bouw van een Augmented Reality omgeving waarin je bijvoorbeeld een stoel van een grote, bekende woonwinkel via je tablet of iPad kunt projecteren in je eigen woonkamer. In de bloemensector hebben ShareValue experts meegewerkt aan de bouw van een online handelsplatform waar kwekers en exporteurs van bloemen rechtstreeks in contact staan met bloemisten in binnen- en buitenland.
Kortom, met .NET kan snel en platformonafhankelijk worden ingespeeld op de wensen van de klant en is daarom voor iedere organisatie interessant.

Heb je een .NET expert nodig en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Zowel voor korte als langlopende opdrachten kunnen onze experts je team komen versterken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende afspraak.

Onze .NET experts

 • Alex
  Alex
  Developer
  Alex

  Alex

  Alex is Developer bij ShareValue. Hij is een zeer enthousiaste en spontane jongen. Zijn passie is (nieuwe) techniek, de ontwikkeling van nieuwe producten en ontwikkeling van zichzelf. In zijn vrije tijd kijkt hij graag films & series of stapt hij op de motor. 

   

 • Bert
  Bert
  Developer
  Bert

  Bert

  Bert is een Senior SharePoint Engineer die zijn strepen heeft verdiend in een breed scala van projecten. Hij heeft kennis van application- en web-development, waar SharePoint zijn specialisatie is. Bert heeft brede ervaring opgedaan in het ICT vakgebied door het uitvoeren van zeer veel en uitdagende klussen die hij, soms geheel in zijn eentje, tot een succesvol einde heeft gebracht. 

  Bert is constant bezig om zijn certificering te behalen en zijn kennis te delen met collega's en daarbuiten op verschillende fora's. Hij is een proactieve professional, communicatief vaardig, pragmatisch ingesteld en pakt dingen snel op. Daarnaast is hij volledig gecertificeerd op SharePoint 2013 ontwikkeling (MCSD SharePoint Apps) en heeft hij als een van de weinige ontwikkelaars in Nederland een Yammer developer beta certificering behaald. 

 • Bert
  Bert
  Developer
  Bert

  Bert

  Bert is een lead .NET Developer op WO-niveau met een brede technische kennis en een ruime ervaring als teamlead. Hij kan goed prioriteiten stellen, knopen doorhakken en focus bewaren. Bert coacht en motiveert graag teamleden. Daarnaast beschikt hij over een brede technische kennis in development en .NET. Daardoor fungeert hij vaak als vraagbaak voor allerhande vraagstukken. Bert adviseert klanten, management en medewerkers op een charismatische wijze. Hij is analytisch en kan goed en constructief meedenken. Dit alles maakt Bert tot een goede en prettige gesprekspartner.

 • Dennis
  Dennis
  Developer
  Dennis

  Dennis

  Dennis is een ambitieuze .NET Developer / Ontwikkelaar met veel ervaring met opdrachten binnen het MKB en de particuliere sector. Dennis voelt zich helemaal thuis in het maken van medewerkersportalen en heeft hier dan ook veel ervaring in. Dennis houdt van uitdagingen en zit dan ook niet stil. Hij is sociaal en zeer communicatief. Dennis is regelmatig te vinden op blogs en informatiesites met de laatste .NET-technieken.

 • Emiel
  Emiel
  Developer
  Emiel

  Emiel

  Emiel is Lead .NET Developer en daarnaast ook Teammanager .NET. Als Teammanager helpt hij zijn teamleaden zich verder te ontwikkelen. Zowel op technisch gebied als op soft skills vlak. Dit met als doel om als professional en als mens te groeien.

  Hij is een sociale, energieke, hardwerkende en integere Consultant. Hij heeft voldoende ervaring om klanten te adviseren en om een team beter te laten presteren. Gedreven, stelt teambelang boven eigen belang. Emiel haalt veel voldoening uit het persoonlijke contact met mensen en om vanuit een band mensen te enthousiasmeren en het beste uit zichzelf te halen. Verder haalt hij voldoening uit het behalen van doelstellingen.

   

 • Gilberto
  Gilberto
  Developer
  Gilberto

  Gilberto

  Een ambitieuze .NET Developer met een sterke winnaarsmentaliteit en een gezonde “alles is mogelijk” mentaliteit. Dat is de beste omschrijving voor Gilberto. Hij kan creatief en pragmatisch problemen oplossen en beschikt over leiderschapskwaliteiten. Na het behalen van zijn masters in de biotechnologie heeft Gilberto succesvol de switch naar de IT gemaakt, een sector waar hij altijd veel affiniteit mee heeft gehad. Door de nieuwste trends in de IT bij te houden en door zelfstudie wil Gilberto een zeer goede .NET Developer worden.

 • Gregory
  Gregory
  Developer
  Gregory

  Gregory

  Gregory is een senior .NET Developer, een zeer technisch persoon die graag experimenteert met technologie. Zijn passie is het onderzoeken en creëren van slimme, zelflerende applicaties. Hij vindt het leuk om een product vanaf scratch af aan te ontwikkelen en te begeleiden.

 • Guillaume
  Guillaume
  Developer
  Guillaume

  Guillaume

  Guillaume is een klant-ervaren, communicatief sterke en resultaat gerichte professional en daardoor een volwaardige gesprekspartner. Hij is betrokken, gedreven en creatief. Deze SharePoint en .NET Developer is een echte teamplayer die in staat is zijn kennis op anderen over te dragen.

 • Jasper
  Jasper
  Developer
  Jasper

  Jasper

  Jasper is een communicatief vaardig en ervaren Developer. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan bij het beheren en uitbreiden van C# web-applicaties en webservices. Ook zaken als Front-End development, usability, en mobile development wekken zijn professionele interesse. Hij weet zijn weg ook goed te vinden in de back-end met CMS'en, databases en webservices.

 • Jeroen
  Jeroen
  Developer
  Jeroen

  Jeroen

  Jeroen is een gedreven .NET Developer met een passie voor alles wat met webontwikkeling te maken heeft. Daarnaast heeft Jeroen veel ervaring met het ontwikkelen van .NET applicaties: hij heeft meerdere .NET-projecten succesvol en zelfstandig opgeleverd.

 • Marthijn
  Marthijn
  Developer
  Marthijn

  Marthijn

  Marthijn is een Full-Stack Developer. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties op het Microsoft platform. Zijn doel hierbij is het tevreden stellen van de klant middels het aanleveren van de meest optimale en uiteraard kwalitatief goede oplossing. Marthijn is zeer gedreven en denkt graag mee met de klant om tot het gewenste resultaat te komen. 

 • Martin
  Martin
  Developer
  Martin

  Martin

  Martin is een zeer gedreven, communicatief vaardige en proactieve senior .NET Developer met een brede belangstelling. Het afgelopen jaar heeft Martin als Sitecore Developer gewerkt en is hij sinds november 2015 gecertificeerd Sitecore ontwikkelaar (Sitecore XP 8.0). Hij heeft zich ook verdiept in mobile app development m.b.v. Windows Store en Xamarin. Martin heeft een rustige en open persoonlijkheid. Hij probeert opdrachten altijd met humor en naar tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden.

 • Menno
  Menno
  Developer
  Menno

  Menno

  Menno is een .NET Developer met ruime Sitecore ervaring en met SharePoint-kennis. Hij is een echte multifunctionele teamspeler. Hij beschikt over kennis van en ervaring met programmeren, adviseren, installeren en configureren. Webusability voor eindgebruikers staat bij hem hoog in het vaandel. Daarnaast vindt Menno het leuk om anderen kennis bij te brengen.

 • Michiel
  Michiel
  Developer
  Michiel

  Michiel

  Michiel is een .NET Developer. Hij is een betrokken medewerker die altijd geïnteresseerd is in hoe bedrijven werken. De beste techniek kan alleen toegepast worden als de juiste vragen worden gesteld. Met veel ervaring in bedrijfsprocessen en organisatiestructuren kan Michiel die juiste vragen formuleren. Door zijn analytisch vermogen kan hij de antwoorden omzetten in de oplossing die de klant voor ogen heeft.

 • Oleksandr
  Oleksandr
  Developer
  Oleksandr

  Oleksandr

  Oleksandr is een ervaren Senior MVC – ASP.NET, C# Developer, gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling, het testen en de ondersteuning van projecten gebaseerd op Microsoft technologieën. Oleksandr is een harde werker met uitstekende analytische kwaliteiten. Hij is een hardwerkende, efficiënte en productieve teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken. Oleksandr houdt goed de behoeften en verwachtingen van de klant in het oog, is proactief en wil graag zichzelf blijven ontwikkelen en nieuwe technologieën leren.

 • Rick
  Rick
  Developer
  Rick

  Rick

  Rick is een C# Developer die zich focussed op het bouwen van applicaties met .NET en SharePoint. Hij wordt enthousiast van het gebruiken van de nieuwste technologie. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met sport en fitness.

 • Robert
  Robert
  Developer
  Robert

  Robert

  Robert is een ervaren en gedreven softwareontwikkelaar met meer dan 15 jaar programmeerervaring. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op softwareontwikkeling met Microsoft C# .NET.  
  Robert is een voorstander van Agile ontwikkelmethoden zoals Scrum en Extreme Programming (XP). In zijn vrije tijd reist Robert graag. Verder probeert Robert zo veel mogelijk leuke dingen te doen met zijn dochter. 

 • Roy
  Roy
  Developer
  Roy

  Roy

  Roy kan zich door zijn brede kennis op het gebied van programmeren snel aanpassen aan de laatste technologieën en vindt het leuk om nieuwe frameworks, API's en andere toepassingen te leren. Hij vindt het belangrijk om elk project efficiënter, netter, veiliger en sneller te maken dan die ervoor. Als mens is Roy gedreven, loyaal en leergierig. Hij is probleemoplossend ingesteld en kan daardoor prima zelfstandig of als onderdeel van een team werken.

 • Vincent
  Vincent
  Developer
  Vincent

  Vincent

  Vincent is begonnen met een omscholing van IT Beheerder naar IT Ontwikkelaar. Hij werkt graag met de nieuwste technieken en software en werkt graag in teamverband, maar kan ook goed zelfstandig werken en houdt daarbij altijd het belang van de klant in het oog.

 • Wilko
  Wilko
  Developer
  Wilko

  Wilko

  Als ervaren .NET Developer heeft Wilko zich in de afgelopen jaren intensief bezig gehouden met zijn specialisme. Hij heeft onder meer bijgedragen aan de ontwikkeling van een grote verzekeringsapplicatie gebaseerd op oude modellen. Ook was hij verantwoordelijk voor het ontsluiten van documentarchiveersystemen naar een service oriented architecture omgeving, waardoor deze documenten beschikbaar werden gesteld aan tussenpersonen van de klant. Wilko is analytisch zeer sterk. Daarnaast is hij een sociaal persoon met zeer goede communicatieve eigenschappen.

 • Willem
  Willem
  Developer
  Willem

  Willem

  Willem is een enthousiaste .NET Developer die ook zijn vrije tijd altijd precies wil weten wat de nieuwste technieken zijn. Waar mensen normaal gesproken aanraden om van je hobby je werk te maken, is dat bij Willem andersom gegaan. Als 12-jarig jongetje hoorde hij van zijn klasgenoot dat zijn broer een programmeur was bij de politie en wat voor werk hij daar deed, hierdoor besloot Willem om ook programmeur te willen worden. Hij had weliswaar geen idee wat programmeren eigenlijk inhield, maar hij was altijd al met computers bezig in zijn vrije tijd, en het leek hem niet meer dan een logische carrière keuze. Dit bleek uiteindelijk een goede keuze geweest te zijn, want toen hij zich eindelijk in het programmeren ging verdiepen, heeft dit hem nooit meer losgelaten. 

© ShareValue 2018