ShareValue | Informatieavond Volop inzetten op Office 365?

Informatieavond 'Volop inzetten op Office 365?'

 

Dit event is helaas alweer voorbij. We zien je graag op één van onze volgende events!

 

Een inspirerende avond voor IT-beslissers over SharePoint, Office 365 en Azure

Jouw team is verantwoordelijk voor Office 365 binnen je organisatie, dus je wilt ze graag aansturen met informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Office 365, SharePoint en Azure. Aangezien je waarschijnlijk niet elk internationaal event van Microsoft kunt bezoeken, hebben wij goed nieuws voor je. Drie van onze experts bezoeken de conferentie ‘SharePoint Conference NA’ in Las Vegas en de ‘European Collaboration Summit’ in Mainz en koppelen graag alle highlights aan jou terug in een inspirerende informatieavond. Alle informatie samengevat, diverse break-out sessies waarbij dieper wordt ingegaan op actuele thema’s en alle ruimte om vragen te stellen. Kom jij ook?

De avond wordt gepresenteerd door Ron Ackermans (Office 365/SharePoint Consultant), Roel Kooistra (Teammanager SharePoint) en Jordi Weber (Office 365/SharePoint Consultant). Ron en Roel zullen in mei de conferentie in Las Vegas, USA bezoeken en Jordi reist af naar Mainz, Duitsland. Na de centrale presentatie zullen zij opsplitsen in drie verschillende break-out sessies waarvan je twee kunt bezoeken:

Communication Sites: "Een modern intranet in één avond"
Ooit gedacht om een intranet te bouwen in één avond? In Las Vegas worden nieuwe mogelijkheden aangekondigd voor het efficiënt ontwikkelen van een nieuw intranet binnen Office 365. Tijdens deze sessie duiken we in op deze mogelijkheden en laten we zien hoeveel efficiënter dit is dan een intranet ontwikkelen op de "klassieke" manier.

Azure: de (r)evolutie voor Office 365 
De twee cloud diensten van Microsoft, Office 365 en Azure, groeien uit tot ware cloud reuzen. Deze twee diensten combineren is dan ook niet meer dan logisch en levert een gigantische meerwaarde op voor gebruikers van deze producten. In deze sessie gaan we dieper in op de mogelijkheden van deze combinatie en welke nieuwe functionaliteiten er zijn aangekondigd tijdens de North American SharePoint Conference in Las Vegas. 

Migratie naar O365, Sharegate versus SharePoint Migration Tool
In januari van 2018 heeft Microsoft haar eigen SharePoint Migration Tool ter beschikking gesteld voor alle Office 365 gebruikers. Tijdens deze sessie duiken we in op de mogelijkheden van deze 'eigen tool' in ontwikkeling, wordt op hoofdlijnen vergeleken met Sharegate en stellen we onszelf de vraag, wordt dit dé te gebruiken tool?

Special guest: Varo Energy
Leren doe je ook van elkaar. Daarom komt onze klant Varo Energy vertellen hoe zij omgaan met de vraag ‘Gaan we volop inzetten op Office 365?’. Sven van Veldhuizen (IT Team Lead) en Kim Honkoop (Application Manager SharePoint) komen vertellen over de afwegingen die zij maken bij de keuze Office 365 of on premise. 
Varo Energy is een internationale leverancier van brandstof en verzorgt raffinage, opslag en distributie van olieproducten in Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en de Benelux. In de Benelux is Varo Energy met name bekend bij consumenten van de Argos tankstations.

Hoe ziet de avond eruit?
De ontvangst is tussen 16:00 en 16:30 uur in het restaurant van ShareValue. Vervolgens start de centrale presentatie van Ron, Roel en Jordi en onze klant Varo Energy gevolgd door break-out sessieronde 1. Na het buffet start break-out sessieronde 2. We sluiten af met een borrel in de bar waar diverse collega’s van ShareValue met verschillende expertises klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden.

Eventfacts 
datum: dinsdag 5 juni 2018
tijd: van 16.00 tot 21.00 uur inclusief buffet en borrel
locatie: kantoor ShareValue, Kampenringweg 45A, Gouda
parkeren kan gratis in de parkeergarage onder het pand

Hoe kan ik mij aan- of afmelden?
Aanmelden of afmelden kan via deze link (in een nieuw venster opent zich een Forms formulier). Hier kun je ook aangeven welke twee break-out sessies je wilt bezoeken.
Heb je vragen? Stuur een e-mail naar events@sharevalue.nl en je krijgt snel antwoord.

 

 

Datum:

05-06-2018

Tijd vanaf:

16:00

Tijd tot:

21:00

Locatie:

ShareValue,  Kampenringweg 45A, 2803 PE Gouda

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

© ShareValue 2019