ShareValue | ShareVision 2019: De toekomst van .NET, Sitecore en Front-End

ShareVision 2019: De toekomst van .NET, Sitecore en Front-End

Een inspirerende avond vol nieuwe informatie.

Twee van onze collega's waren aanwezig op de Microsoft Build in Seattle 6-8 mei 2019. Zij willen graag vertellen wat ze daar allemaal hebben gehoord en gezien. Daarnaast komt KPN vertellen hoe ze ervoor zorgen dat de alarmcentrale 100% uptime heeft; dat is best een klus!

Maar er is meer informatie te delen dan alleen wat er is opgehaald in de Build. Daarom komen teammanagers Emiel (.NET), Menno (Sitecore) en Ron (Front-End) samen met andere ShareValue-experts een aantal break-out-sessies geven. Zo kan je helemaal bijgepraat worden over de toekomst van .NET, Sitecore en Front-End!

De drie break-out sessies:

Wat jij moet weten vanuit Microsoft Build en wat je van andere klanten kan leren

Naar aanleiding van hun bezoek aan Microsoft Build in Seattle, nemen Emiel en Michiel je mee in de verschillende onderdelen die aldaar behandeld zijn. Wat kan deze nieuwe kennis bedrijven opleveren, en waar past Azure in jouw IT-roadmap? Ze geven uitleg over de "buzzwords" (.NET Core, ML, AI, VS 2019, .NET Roadmap, Open Source, GitHub, Live share, Edge en Microsoft Learn) en maken de toegevoegde waarde hiervan helder met gebruik van klantcases. 

Time to market verkorten met Sitecore
In een wereld waarin content steeds sneller beschikbaar moet zijn heeft Sitecore een set aan tools en ontwikkelmethodes beschikbaar gesteld waarmee er sneller en effectiever ontwikkeld kan worden. In een reis door de tijd neem ik jullie graag mee naar het punt waar we nu zijn aangekomen.

De revolutie van Front-End testen
De revolutie die frameworks als Angular, React en VueJS teweeg hebben gebracht voor de ontwikkeling van applicaties en websites, is nu ook steeds duidelijker te zien in alle aspecten van ontwikkeling. Eén van de essentiële onderwerpen in een ontwikkelstraat is de testfase. In deze sessie brengen we je verder op de hoogte van de nieuwste tooling, tips, trics en ervaringen met betrekking tot testen anno 2019. En in de nabije toekomst. Waar moet je rekening mee houden en wat betekent dit voor de organisatie?

 

Special guest: KPN KPNLogosvg

Een alarmcentrale moet te allen tijde bereikbaar zijn. Ook als er een storing is of als er onderhoud plaatsvindt. Dit heeft dan ook de primaire focus bij het ontwikkelen van de nieuwe meldkamerapplicatie, waar een team van ontwikkelaars van KPN (met hulp van ShareValue-expertise) mee bezig is.

Softwarearchitect Stefan Weijman van KPN komt vertellen over dit belangrijke en interessante project.

Hoe ziet de avond eruit?
De ontvangst is tussen 16:00 en 16:30 uur op het gezellige kantoor van van ShareValue. De centrale presentatie van Emiel en Michiel, waarin zij informatie delen die zij tijdens de Microsoft Build in Seattle hebben opgehaald, start om 16:30, gevolgd door de presentatie van KPN. De eerste break-out sessie vindt hierna plaats. Na het lekkere diner-buffet start break-out sessieronde 2. We sluiten deze informatieve bijeenkomst af met een borrel in de bar waar diverse collega’s van ShareValue met verschillende expertises klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden.


Eventfacts 

  • datum: dinsdag 18 juni 2019
  • tijd: van 16.00 tot 21.00 uur - inclusief buffet en netwerkborrel
  • locatie: kantoor ShareValue - Kampenringweg 45A, Gouda
  • parkeren kan gratis in de parkeergarage onder het pand

 

Hoe kan ik mij aan- of afmelden?
Aanmelden kan uiterlijk 11 juni via dit formulier. Hier kun je ook aangeven welke twee break-out sessies je wilt bezoeken. Heb je vragen of moet je je onverhoopt afmelden? Stuur een e-mail naar events@sharevalue.nl en je krijgt snel antwoord. 

Datum:

18-06-2019

Tijd vanaf:

16:00

Tijd tot:

21:00

Locatie:

ShareValue - Kampenringweg 45A, 2803 PE Gouda

Bekijk video

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

© ShareValue 2019