ShareValue | ShareValue Gaming Day

ShareValue Gaming Day

 

Dit event is helaas voorbij! Interesse om met de volgende ShareValue Gaming Day mee te doen? Stuur een mail naar events@sharevalue.nl en wij sturen je vrijblijvend de uitnodiging voor de volgende Gaming Day!

 

Hou je van gamen? Wel eens naar een LAN-party geweest of staat het juist op je wishlist? Wij houden er wel van, kom met ons gamen! Je kunt je aanmelden als jij beroepsmatig ontwikkelt met .NET. Je mag een introducé meenemen en wij regelen pizza's, drankjes, meters kabel en consoles. Allemaal op onze kosten! Neem jij je laptop mee? 

Welke games gaan we spelen?
Er valt van alles te gamen, we hebben voor ieder wat! Naast het overzicht hieronder hebben we sowieso een pooltafel en flipperkast staan (een originele van Batman uit de jaren '90).  

Playseat Red Bull F1
Er zijn vast liefhebbers van racen bij. Voor jullie halen we een playseat in huis. We racen voor de lol, maar je kan ook met een competitie meedoen.

Red Alert via LAN
Speelde je vroeger ook vaak Red Alert? Wij spelen dit nostalgische spel graag en het liefst via LAN tegen elkaar! Ben jij beter dan de ShareValue collega's? De kist met kabels staat al klaar. Neem je eigen laptop mee als je Red Alert wilt spelen.

Battlefield 2 via LAN
Nog zo'n gouwe ouwe. Een First Person Shooter, vooral leuk om met meerderen tegen elkaar te spelen! Maar weet wel, een aantal van ShareValue zijn niet zomaar te verslaan bij dit spel! Neem je eigen laptop mee als je Battlefield 2 wilt spelen.

FIFA18 op de Xbox One
Wie liever op het nieuwste van het nieuwste speelt: we hebben in de huiskamer van ShareValue een tv-scherm staan met een Xbox One. Hierop houden we een FIFA18 tournooi.
Wie is er het beste in voetbal? Via een knock-out systeem komen we daar vanzelf achter...

Playstation 4
Ben je niet zo'n fan van de xBox of zijn de andere games bezet? Dan kun je ook gamen op een Playstation! We zetten meerdere Playstations neer met diverse spellen.
Zo hebben we keuze zat, voor iedere gamer wat!

Graag aanmelden voor 25 januari 2018
Je kunt meedoen met de ShareValue Gaming Day als je beroepsmatig ontwikkelt met .NET. Laat graag voor donderdag 25 januari 2018 weten of je komt. Maar wees snel, vol=vol.
Aanmelden kan makkelijk via ons online formulier. Heb je vragen? Mail deze naar events@sharevalue.nl en we beantwoorden je mail zo spoedig mogelijk.


Tot dan!

Datum:

03-02-2018

Tijd vanaf:

14:00

Tijd tot:

20:00

Locatie:

ShareValue, Kampenringweg 45A, Gouda

Graag aanmelden voor donderdag 25 januari 2018

Vond je dit een interessant bericht? Deel het!

© ShareValue 2020