ShareValue en Microsoft: succesvol en veilig hybride werken

Evenement 31 March
 • Friday 31 March 2023
 • Microsoft hoofdkantoor Nederland
 • start 9:30 uur, einde ca. 14:00 uur
 • Inclusief rondleiding Microsoft

Op vrijdag 31 maart organiseren wij een interessante dag voor IT-managers over hybride werken op het hoofdkantoor van Microsoft nabij Schiphol. Een inspirerende dag, met presentaties en een rondleiding, waarna een hoop kennis is opgedaan over verschillende facetten van hybride werken. We starten met drie presentaties, gegeven door senior IT-experts van ShareValue en Microsoft zelf. Tijdens de lunch is er alle ruimte om onderling van gedachten te wisselen over de uitdagingen op het gebied van hybride werken. We sluiten na de lunch af met een rondleiding, gegeven door André Kieft (Customer Succes Manager Modern Work, Microsoft). Een aanrader als je het moderne werken in real life wilt zien!

Programma:

 • 09:30-10:00 uur ontvangst Microsoft hoofdkantoor
 • 10:00-12:00 uur
  • Presentatie ShareValue en Microsoft: succesvol en veilig hybride werken
  • Presentatie Zero Trust - De nieuwe manier van beveiligen
  • Presentatie Digibeten, de security-nachtmerrie van elke organisatie
 • 12:00-13:00 uur lunch met broodjes
 • 13:00-13:45 uur rondleiding Microsoft met thema Hybrid Work
 • 14:00 uur einde sessie

Presentatie ‘ShareValue en Microsoft: succesvol en veilig hybride werken’

door Gerard Duijts (Senior Business Consultant, ShareValue)

Bijna alle organisaties werken inmiddels al een tijdje op een hybride manier. Toch lijkt niet iedereen het eens over of dat wel zo'n goed idee is, en zelfs over wat de term hybride werken precies betekent. We zien een duidelijk verschil tussen de beleving en behoefte van verschillende rollen binnen de organisatie, met name tussen management en medewerkers. Hoe kunnen we daar als organisatie mee omgaan?
In deze sessie gaat onze senior Microsoft 365 Consultant Gerard in op dit onderwerp. Waar staan we nu, welke ontwikkelingen zien wij bij organisaties en welke acties kunnen we ondernemen om de verschillende verwachtingen meer in lijn te brengen?
 

Presentatie ‘Zero Trust - De nieuwe manier van beveiligen’

door Eric van Klaveren (Leader in Modern & Secure Workspace Technology, Microsoft) en Barry Bokdam  (Technical Consultant & Competence Lead Azure, ShareValue)

Wellicht zijn computervirussen als Slammer, Blaster en NIMDA niet zo bekend meer als WannaCry, Log4J of Petya, maar in 2004 waren het de namen van de aanvallen die de hele IT-industrie wakker schudde. Het gevolg was een focus op betere beveiliging. In 2010 kwam Forrester voor het eerst met het concept van Zero Trust in relatie tot ICT; wat kun je vertrouwen in je ICT-omgeving?. De visie van Zero Trust is vandaag de dag relevanter dan ooit. We werken overal en connecten met alles. Het idee dat je bedrijf een goede firewall had en binnen veilig was en daarbuiten onveilig, is totaal achterhaald. In deze sessie nemen we je mee in de verschillende aspecten van Zero Trust. Waarom is het belangrijk, de onderdelen waar je op wilt focussen, hoe te implementeren en vooral waarom point solutions niet de oplossing zijn.

Presentatie ‘Digibeten, de security-nachtmerrie van elke organisatie’

door David van Dam (Office 365 Specialist, ShareValue)

Alle laptops en PC's netjes beheerd, informatie versleuteld opgeslagen, gebruikers aan de multi-factor authenticatie en getraind in security awareness en dan stuurt toch nog die digibeet op de 3e een mail naar een andere Eric met het complete klantenbestand. Dicht ook dit gat eenvoudig met Microsoft Purview Information Protection. 

 • Wanneer: vrijdag 31 maart 2023
 • Hoe laat: start ca. 09:30 uur, einde ca. 14:00 uur
 • Inclusief lunch bestaande uit belegde broodjes
 • Waar: op het hoofdkantoor van Microsoft, nabij Schiphol

Aanmelden

De sessie is bedoeld voor IT-managers en mensen in een vergelijkbare functie die hier graag meer over willen weten. Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan via onderstaande link. Het aantal plaatsen is beperkt, na aanmelding ontvang je van ons spoedig bericht of we een plek voor je hebben kunnen reserveren. 

Aanmeldformulier
 

Heb je vragen? Neem contact op met Ricardo Sinke.

Heb je een ander vraagstuk waarmee wij je kunnen helpen? Wij organiseren op verzoek ook sessies over andere onderwerpen. Welk onderwerp het ook is, laat het ons weten!

{description}

Lees de blogs die onze experts geschreven hebben

Lees ze hier
{description}

Heb je een Microsoft Expert nodig?

Neem contact met ons op