ShareValue | Adoptiestraat Office 365 – simpel en effectief

Ik wil een titel

ShareValue Adoptiestraat Office 365 – simpel en effectief

Een moderne werkplek gebaseerd op Office 365 maakt het werken gemakkelijker, slimmer en leuker. Je kunt werken én samenwerken op verschillende locaties en in diverse teams, op verschillende apparaten. En al je bestanden zijn altijd realtime bereikbaar in de cloud. De voordelen van zo’n moderne werkplek zijn legio.

Het implementeren van Office 365 is zoveel meer dan simpelweg een pakket met apps aanschaffen en overdragen aan je medewerkers. Maar we moeten het ook niet complexer maken dan nodig. En dat doen wij dus ook niet. Met de aanpak en visie van ShareValue maken wij het voor de medewerkers overzichtelijk: simpel en effectief.

office 365

Deze aanpak is eerder bottom-up dan top-down te noemen: we gaan uit van een verandering bij de gebruiker en haar team, waarbij de gebruiker centraal staat. Het belangrijkste is dat de gebruiker goed kan werken met zijn/haar eigen documenten en deze met anderen kan delen, dat er goed samengewerkt kan worden in verschillende teams, en dat informatie gedeeld kan worden met de gehele organisatie. 

Jouw medewerkers krijgen begeleiding van de consultants van ShareValue en gaan actief aan de slag. Ze leren zo de voordelen kennen van de applicaties en hoe ze deze optimaal kunnen gebruiken. 

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? 

Wij komen graag langs om jouw uitdagingen door te spreken en onze aanpak toe te lichten. Ook is het op verzoek mogelijk dat onze Senior Adoptie Consultant een uitgebreide presentatie komt geven voor het management. Alles om het voor jou en jouw medewerkers eenvoudig en overzichtelijk te houden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, of kom langs bij een van onze Deepdive 'n Drinks events, waar onze collega Gerard je meeneemt in de ins & outs.

club

© ShareValue 2020