Leer je collega’s alvast kennen

Emiel
Developer Emiel
Emiel
Developer Emiel

Binnen ShareValue vervul ik twee rollen: Software Developer en PEM (People Manager). Voor mijn rol als Software Developer ben ik reeds lange tijd ingezet bij KPN. Daar mag ik meewerken aan de oplossing voor de 112 Alarmcentrale. Een enorm uitdagende klus, omdat het een complexe omgeving is waarbij de oplossing 24x7 beschikbaar moet zijn. Met .NET werk ik al sinds 2001 (daarvoor al veel VBA ervaring opgedaan), toen we binnen PGGM de mainframe applicatie voor de pensioenen gingen omzetten naar een .NET oplossing. De tijd van Visual Studio 2002 en .NET Framework 1.0. Vervolgens alle VS versies en Framework versies gezien en “vastgehad”. Hoogtepunten waren de vele conferenties die ik heb mogen bezoeken met als ultiem hoogtepunt de Tech Ed in Barcelona (2010) en The Build in Seattle (2019). Laten we het erop houden dat ik veel ervaring heb 😉

Daarnaast de PEM rol, waarin ik mijn team begeleid in hun ontwikkeling, coach op de opdrachten die ze uitvoeren en als spil fungeer binnen de organisatie. Een deeltijd functie die je fulltime vervult. Het interessante aan deze rol is dat je enerzijds kan putten uit de ervaring die je zelf hebt (zowel op hard skills als op soft skills) en anderzijds rekening moet houden met de verschillende behoeften die de mensen hebben. Des te leuker als je iemand aan het eind van het jaar kan belonen met een (zeer) goede beoordeling voor de prestaties die ze hebben geleverd!

Leuk om aan het eind van het jaar iemand te belonen met een goede beoordeling!

Monique
Consultant Monique
Monique
Consultant Monique

Ik heb enkele jaren als zzp’er gewerkt en ik miste het om collega’s te hebben. Aquisitie was ook niet helemaal mijn ding. Toen kreeg ik te horen over het Business-membership en dat klonk perfect. En dat is het ook! Ik geniet van zowel de vrijheid als de sfeer bij ShareValue. Ook de diversiteit van de opdrachten is precies wat ik wil. Inmiddels heb ik bijvoorbeeld bij een grote zorgorganisatie gewerkt, een hoge- en middelbare school en een internationaal bouwbedrijf”. Hiernaast krijg ik ook nog de ruimte om mij vast te bijten in interne projecten.

Ik geniet van de vrijheid en de sfeer

Daniël
Consultant Daniël
Daniël
Consultant Daniël

Als adoptieconsultant ben ik nu al een tijdje gedetacheerd bij de NS. Een mooie klant waar je veel kansen krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en uit te dagen. Een van de leuke dingen aan deze opdracht is dat je samenwerkt met andere collega’s van ShareValue. Dit zorgt nog eens extra voor een goede band met je collega’s, naast uiteraard de kennisdeel-sessies en funuitjes.

Maar, ShareValue biedt als werkgever niet alleen uitdagende opdrachten bij klanten. Ook intern is er genoeg uitdaging te vinden. Zo heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen als projectleider bij het nieuwe intranet van ShareValue. Hier hebben we met collega’s aan gewerkt om zo de nieuwste technieken van Microsoft 365 te kunnen gebruiken in ons intranet.

Ook intern is er genoeg uitdaging te vinden.

Kom je bij ons werken?

Bekijk onze vacatures
Gerard
Consultant Gerard
Gerard
Consultant Gerard

Ik heb eerder bij een aantal grote bedrijven gewerkt en wilde graag eens ervaren hoe het is om te werken in een minder logge organisatie met veel ambitie en korte lijnen. In ShareValue vond ik een perfecte match en heb ik de kans gekregen om op basis van mijn eigen visie op adoptie de ShareValue Adoptiestraat te ontwikkelen. Ik adviseer onze klanten over de Moderne werkplek en het leren werken met Microsoft 365. Ik geef trainingen en werk met de klant samen om hun adoptieaanpak vorm te geven en uit te voeren. Ik voer mijn adoptie- en advieswerk uit binnen het Microsoft 365 consultancy team, een leuk en dynamisch team waar ik me goed in thuis voel.

Ik heb daarnaast de kans gekregen om de rol van Innovatiemanager vorm te geven en het innovatieproces in te richten, en om collega’s uit alle teams te begeleiden bij het initiëren en uitvoeren van innovatieve projecten.

Ik krijg allerlei kansen om te groeien en innoveren

Lennie
Finance Officer Lennie
Lennie
Finance Officer Lennie

Als Financieel Specialist zit ik dagelijks op het kantoor in Gouda. Samen met de andere collega’s van staf heb ik als doel om de werksituatie van de consultants en developers zo ideaal mogelijk te maken. Het is erg fijn om met een kleine groep ‘staffers’ dagelijks op kantoor te zijn, maar het is nóg fijner om iedere dag andere gezichten aan de lunchtafel te zien, afhankelijk van welke collega’s een dagje op kantoor zitten in plaats van bij de opdrachtgever.

Daardoor, en door de verschillende bijeenkomsten die we hebben, ken ik vrijwel alle collega’s en ik voel dan ook geen scheiding tussen staf en de andere collega’s. We zijn één hechte, gezellige club. En daarom werk ik met plezier bij ShareValue!

Iedere dag andere gezichten aan de lunchtafel!

Heb je een Microsoft Expert nodig?

Neem contact met ons op

Zoek je een nieuwe baan?

Bekijk onze vacatures